TRIATLON FOR UNGE

Aquatlon, Duatlon og Triatlon for unge i HØRSHOLM TRI er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun hvis man deltager i konkurrencer, der foregår individuelt – og her stiller man også op i hold ind imellem.. Vores træningen foregår på tværs af alder, køn og niveau og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

TRÆNING

HØRSHOLM TRI  træner vi svømning, cykling og løb.
Og du vælger selv om du vil 1, 2 eller alle discipliner.

Du tilbydes undervisning i alle tre discipliner. Du behøver ikke at “kaste” dig ud i alle tre discipliner til en start. Du kan fravælge, hvis der er noget, du ikke føler dig klar til eller hvis du kun ønsker at dyrke Aquatlon (svømning og løb) eller Duatlon (cykling og løb). I HØRSHOLM TRI vægter tryghed i træningen meget højt.

KONKURRENCER

I triatlon for unge er det ikke lange distancer, der trænes til. Når vi deltager til stævner er det ofte ca. 375 m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
HØRSHOLM TRI deltager hvert år i Triatlon Danmarks tri serie hvor vi altid får gode resultater. Det er selvfølgelig frivilligt for alle atleter om de vil være med i konkurrencer.

Vores dygtige cheftræner Kasper Pedersen er selv startet som ung i triatlon. Kasper har deltaget som atlet i mange stævner og er også coach for elite triatleter.
Se vores lille film om Kasper fra dengang han selv var ung i klubben – klik her

Triatlon Danmark’s hjemmeside kan du læse meget mere om ungdomstri i danmark. Det er ogå her, du se hvilke stævner vi i Hørsholm Tri deltager i. Det kaldes DM Tri serien for aspiranter.

KONTAKT HØRSHOLM TRI

Hvis du allerede nu vil med til en prøvetræning, så udfyld nedenstående.
Så bliver du kontaktet af Kasper