Triatlon for unge i NTK Nordsjællands Triatlon Klub er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår på tværs af alder, køn og niveau og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Triatlon i NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub  træner vi svømning, cykling og løb.

Du tilbydes undervisning i alle tre discipliner. Du behøver ikke at “kaste” dig ud i alle tre discipliner til en start. Du kan fravælge, hvis der er noget, du ikke føler dig klar til. I NTK vægter tryghed i træningen meget højt.

I triatlon for unge er det ikke lange distancer, der trænes til. Når vi deltager til stævner er det ofte ca. 375 m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
NTK deltager hvert år i Triatlon Danmarks tri serie hvor vi altid får gode resultater. Det er selvfølgelig frivilligt for alle atleter om de vil være med i konkurrencer.

Vores dygtige cheftræner Kasper Pedersen er selv startet som ung i vores klub. Kasper har deltaget som atlet i mange stævner og er også coach for elite triatleter.
Se vores lille film om Kasper fra dengang han selv var ung i klubben – klik her

Triatlon Danmark’s hjemmeside kan du læse meget mere om ungdomstri i danmark. Det er ogå her, du se hvilke stævner vi i NTK deltager i. Det kaldes DM Tri serien for aspiranter.

Hør mere om NTK

KONTAKT NTK

Hvis du allerede nu vil med til en prøvetræning, så udfyld nedenstående.
Så bliver du kontaktet af Kasper    JaNej


    Udfyld vores kontrolspørgsmål - så ved vi, at du ikke er en robot 🙂