Hørsholm Tri
Hørsholm Tri5 dage siden
Så er der cykler til låns!
Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan Hørsholm Tri nu sende nye unge atleter ud på cykel.
Vi har fået kr. 15.000 til indkøb af 2 cykler og kan tilbyde nye medlemmer i Hørsholm Tri at låne en cykle i opstartsperioden. Vi oplever, at flere ønsker at prøve kræfter med ungdoms triatlon, men mangler eller vil lige vente med racercyklen. Vi giver de unge mulighed for, at låne en cykel og derved kunne prøve alle tre sportsgrene i triatlon - svømning, cykling og løb.

I Hørsholm Tri glæder vi os over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye unge i vores afdeling under Hørsholm Svømmeforening.
Her er det en af vores yngste Karla med en af vores cykler👍
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri2 måneder siden
Hørsholm Tri har idag haft besøg af Marian Borsinski -
Talentansvarlig i Triatlon Danmark. Vores unge triatleter fik et indblik i alle de aktiviteter Triatlon Danmark arrangere for ungdom - og det er faktisk mange👍Flere fik lyst til at træne mod optagelse på talentholdet (udover de 4 vi allerede har med😉)Tak for besøget i klubben.
Mads Claussen, Kasper Pedersen og Marian på kant👍
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri2 måneder siden
Hørsholm Tri får sportschef
Hørsholm Svømmeforening har ansat Mads Claussen som sportschef med ansvar for konkurrenceafdelingen og Hørsholm Tri.
Det betyder, at Hørsholm Tri, udover vores cheftræner Kasper Pedersen, får endnu en kapacitet til vores triafdeling. Mads er blandt Danmarks mest erfarne svømmetrænere med mere end 25 års erfaring. Mads har arbejdet både med svømmere på internationalt plan samt en masse triatleter i Open Water svømning.
Vi kan ikke få armene ned og glæder os til at bruge Mads endnu mere i vores træning.
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri2 måneder siden
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri2 måneder siden
I Hørsholm Tri tester vi vores bedste atleter - fysiologiske målinger, data og videnskab er med til at gøre vores triatleter endnu bedre. Idag har vi været hos Cycling Power i Roskilde og teste Jonathan i en VO2max test samt lungetest. Tak til KP Sport
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri4 måneder siden
Julen er kommet til Hørsholm Tri - og julemanden også været her. Idag fik alle de unge flotte løbetrøjer fra deres nye sponsorer: DYRSTRØM VVS, BASIC AUTOLAK, CLUBSYSTEM, KP SPORTS ENDURANCE og TEAM HØRSHOLM. Glædelig Jul til alle vores følgere og triatleter i Danmark