Hørsholm Tri
Hørsholm Tri7 timer siden
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri4 uger siden
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri4 uger siden
Hørsholm Tri har i denne weekend været til tristævne i Fredericia - her blev både afholdt DM Draft Triatlon Serien og Nordiske Mesterskaber. Igen sætter Fredericia Triathlon Team et flot og gennemført stævne op for vores atleter👍Fra Hørsholm Tri havde vi 2 af vores nye triatleter - Rasmus og Karla - med og de fik en god oplevelse. I DM Draft Triatlon Serien stillede vi med Jonathan Vallentin, Ellen Klitvang Mehlsen og Theresa Dommer. Her blev Jonathan nr. 1 hos drengene, mens Ellen blev nr. 3 hos pigerne. Til Nordisk Mesterskab for Elite Men havde vi Frederik Mathiesen og Silas Plambæk til start blandt 50 andre triatleter fra norden. Her fik Silas kæmpet sig til en flot placering som nr. 18 overall. En god weekend i Fredericia!
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri1 måneden siden
Så er vi ude og tjene lidt til klubkassen - idag deler vi madkasser ud til de seje DHL løbere - Go tur til alle i Fælledparken og held og Lykke til FCK med kampen i aften
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri1 måneden siden
Vores coach i Hørsholm Tri Kasper Pedersen har fået fri de næste 3 uger - vi er ikke meget for at give ham fri, meeeeen...... Når man nu er i Frankrig for at coache og hjælpe en af Danmarks bedste triatleter Magnus Ditlev og en af Frankrigs bedste Clement Mignon - så går det nok😀 Held og lykke dernede om et par uger til IRONMAN WORLD CHAMPIONSHIP fra os i Hørsholm Tri

photo creditering til René Domke
Hørsholm Tri
Hørsholm Tri1 måneden siden
I fredags var Hørsholm Tri selv til 4:18:4 race. Idag var vi ude og hjælpe som vejvisere til IRONMAN - det giver lidt mønt i klubkassen og selvfølgelig får vi set en masse seje triatleter. Stort tillykke til alle der kom forbi os i Birkerød.